Etter et døgn med plunder.

I går kveld når jeg kom hjem fra musikken sa Connie til meg at hun ikke kom inn på bloggen. Jeg gikk for å se på dette og oppdaget fort at det var noe på gang. Antall sider som ble vist øket fra minutt til minutt. Nå er det en god stund siden jeg jobbet mye med Linux , men jeg satte opp denne Linux maskinen ved påsketider og har litt halvhjertet forsøkt å huske hvordan jeg jobbet med det. Har ikke hatt så mye tid og ei heller det helt store behovet. Alt har liksom virket, og jeg har vært fornøy med det. Det første jeg tenkte på var å få stoppet denne pollingen, men slo det fra meg, måtte bare restarte serveren og så stopper det nok. Men nei det bare fortsatte, og på morgenen i dag var jeg over 100 000 treff på serveren, dette må jeg bare se litt nærmere på, og da jeg logget på serveren kom det at det var noen nye oppdateringer som jeg ville installere, og da sa det pang, ingen ting fungerte lenger, database serveren gikk ned, web serveren virket men uten php og bloggen er jo skrevet i php. Uff da, her ble det ekstra jobb- Har holdt på i hele dag, fant til slutt ut at jeg måtte avinstallere både database, webserver og php for så å installere det på nytt, fikk da opp database og web, men php hadde blitt oppgradert fra php5 til php7 og det virket slik at jeg fikk bare hvite sider. s¨å forsøkte jeg å ta bort php7 og tenkte å installere php5 igjen, men den gang ei. jeg måtte installere begge og så fortelle at jeg ville bruke php5.6 da gikk det i boks og pusten ut av meg, men nå sitter jeg her fornøyd med tingenes tilstand og alt virker som det skulle, bare en tanke raskere.

Og nå har jeg fått stoppet pollingen ved å bruke iptables.

 

Tenk om det var reelt med så mange accesser

Yesterday: 401,662

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *